sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Koevedos

Pidämme parin viikon päästä juhlat kaiken mahdollisen kunniaksi (tuparit on pitämättä, samoin minun valmistujaiset, minä saavutan neljännesvuosisadan ja poika neljännesvuosikymmenen merkkipaalun, kevät on parhaimmillaan, 2-vuotis hääpäivä lähestyy, jne..). Olen yrittänyt miettiä tarjottavia ja nyt tein koevedoksen voileipäkakusta uusimman Pirkan ohjeen mukaan. En ole koskaan ennen voileipäkakkua kokeillut, joten en uskaltanut suoraan juhlavieraille tarjottavaksi eka kappaletta tehdä.

Maisteltu ei vielä olla. Maku vasta ratkaisee saavatko juhlavieraat voileipäkakkua vai näkkileipää ;).


Vappuviikonloppu ollaan vietetty Poikaviikarin kanssa ihan kahden. Mies on auttamassa kaveriaan rakennushommissa. Ollaan oltu PALJON ulkona ja Poikaviikari on ihanan innoissaan auttamassa pihahommissa. Kärrää omilla kottikärryillään soraa yhtä matkaa minun kans, välillä leikitään ihan jotain muuta ja sitten taas jatketaan. Ulkona Poikaviikari myös leikkii paljon enemmän ihan yksin, joten sain viikonlopun aikana tehdä lapiohommia niin paljon, että rakot komistavat käsiäni.
Kaupassa käynnin kruunasi jäätelöt, jotka syötiin heti kaupasta ulos päästyämme. Sotkulta ei voinut välttyä, mutta aurinkoisen sään ja hyvän mielen ansiosta jäätelösotkutkin siivosi ihan mielellään.

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Joo, miekin huomasin tuon ohjeen ja luin jopa läpi, että mitä siihen tulee. Oli niin komeen näkönen lehdessä. Ja niin on tuo sinun tekemäsikin, jos maku vastaa yhtään ulkonäköä niin suosio on taattu.

affen kirjoitti...

Hyvää oli! (Tosin Mies olisi mielellään jättänyt maustekurkut pois...) Uusintakoitos siis luvassa ensi viikolla.