torstai 3. joulukuuta 2009

Kolmevuotiaan sukat

Nämä sukat valmistuivat jo pari viikkoa sitten odotettuaan ensin muutaman viikon lankojen päättelijää (näissä olikin huimat neljä langanpäätä per sukka pääteltävänä..). Mallina hyväksi havaittu tiimalasikantapäinen 3o, 1n, jossa varren joustin jatkuu jalkapöydän päälle.Malli: oma
Lanka: valkoinen Novitan Nallea, petrooli Sandnessgarnin alpakkaa
Puikot: 3mmPoikaviikari on nyt 3 vee. Viikonloppuna oli synttärit. Viikonloppuun mahtui leipomista, ruuan laittoa, syömistä, miesten pikametsästysreissu, vieraita, sänkyjen siirtelyä, täyttöä ja tyhjennystä, ähkyyn syömistä moneen otteeseen, herkuttelua, saunomista, sähkömopon ääneen turtumista, sisälämpötilan kohoamista, kodinkoneliikkeessä palloilua ja viikonlopun tapahtumien muistelua.

2 kommenttia:

henna (vaaleansininen pantteri) kirjoitti...

Eihän teillä sattumoisin tullu lahjaksi sähkömopo poijjalle? Me nimittäin ollaan aikeissa ostaa Lukalle semmonen synttärilahjaksi (siis uvuotena 3vee) :) Mää tykkään kans tuosta 3o, 1n sukasta, monet on pukin konttiin silläviisii menossa ja Lukalla ja isännällä piossa kans nuita.

affen kirjoitti...

Semmosenhan ne mummo ja pappa meidän iloksi olivat hommanneet.. Onneksi alkuhuuman jälkeen on meno vähän rauhoittunut eikä ole tarvinnut ottaa käyttöön suunnitelmaa b (joka olis siis ollut se, että huijataan pientä miestä, että mopon akun lataus kestää ainakin viikon;).