torstai 12. elokuuta 2010

Vaipanvaihto lapsen silmin

Poikaviikari olisi innokas ottamaan valokuvia aina kun kamera vaan esiin otetaan. Tällä kertaa otin pari kuvaa uusista villavaippahousuista, minkä jälkeen herra kolmevuotias halusi myös kuvata. Nyt illalla kuvia selatessani huomasin pojan ottaneen kuvia koko vaipanvaihdon ajan ja kaiken lisäksi hänen ottamansa kuvat villavaippahousuista olivat PALJON parempia ja mielenkiintoisempia kuin vastaavat minun ottamat. Saanen siis esitellä: vaipanvaihtoa lapsen silmin (ja tietty ne uudet pöksyt).
Lanka: Cascade 220
Puikot: 3,5 mm (muistaakseni)
--
On meillä muutakin elämää kuin vaipanvaihto ;). Ollaan mm. hoidettu riistapeltoa, käyty kyyhkymetsällä, yritetty keksiä käyttöä kaikille kesäkurpitsoille (ja muulle sadolle), kyläilty, ihmetelty myrskyn kaatamia puita mummolareissulla, päätetty nimi vauvalle, palaveerattu papin kanssa, revitty rikkaruohoja, oltu onnellisia vesisateesta, maalattu vesiväreillä, laastaroitu pipejä, ostettu lisää laastareita, leivottu, luettu paljon satuja ja sarjakuvia (lähes aina, kun vauva syö), muisteltu Poikaviikarin vauva-aikoja...
Jos jollakulla on hyviä reseptejä kesäkurpitsalle, otamme ne enemmän kuin mielellämme vastaan!

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Lapset ovat yllättävän hyviä valokuvaajia.
Myös meillä luettiin aina syöttöjen aikana. Siinä ei tule isommalle aika pitkäksi ja mukava koko porukan yhteishetki.
Mukavaa syksyä!

Isosisko kirjoitti...

Tuomme mukanamme ison kasan harsoja ja muuta kestovaippakamaa. Mukava, että teillä niille näyttää olevan muutakin käyttöä kuin kaapin täytetteenä oleminen.
Odotan jo kovasti Tirriäisen näkemistä ;)

affen kirjoitti...

Mukavaa syksyä myös sinulle, Sari!

Isosisko: Voi, miten mukava! Vielä ei noilla meillä olemassa olevilla vaipoilla olla ihan koko päivää saatu menemään, vaan välillä on pitänyt turvautua kertiksiin. Siitä tulee kuitenkin ihmeen hyvä mieli, kun vaipparoskis ei yhdessä päivässä täytykään ;).