tiistai 7. elokuuta 2012

Sukat, joissa varpaat paleltuu


Jo pidemmän aikaa olin katsellut joogasukkien malleja Ravelryssä. Nyt natsasi malli ja lankakin löytyi kaappien kätköistä.

Tai siis, langan olisi pitänyt löytyä, kun oltiin lähdössä perheen kanssa lomareissulle, jolta oli odotettavissa paljon autossa istumista sekä nukkuvien lasten kuuntelemista iltaisin hotellihuoneessa ja laivan hytissä. Luulin tietäväni langan olinpaikan, mutta pettyneenä jouduin istumaan auton penkille tyhjin käsin. Harmittelin autoon istuutuessani siihen malliin, että Mieskin palasi vielä ennen lomastarttia sisälle lankakerää etsimään (olin eleestä kyllä otettu, mutta en tainnut hetkeäkään uskoa hänen onnistumiseensa ;). Useamman minuutin autossa odotettuani menin sisälle tarkistamaan tilanteen ja löysin Miehen lankasäkkien ja pussukoiden seasta epäuskoisena: "Tiiätkö sää, miten paljo sulla on lankaa?!?". "Tiedän, mutta sinä et tainnu tietää.."

Tilanne oli niin koominen, että harmistus sen tietyn langan löytymisestä unohtui. Lomareissu meni ilman käsitöitä ja itse asiassa hotelli- ja hyttineulomiset olis ihan haaveeksi jääneetkin: Minä taisin simahtaa lähes joka ilta ennen lapsia!

Ja se lanka: se löytyi heti kotiin palattuamme pussukasta, johon varmasti olin kurkannut suuretsintöjä suorittaessamme! Olisi ehkä syytä järjestää omaisuutensa jotenkin paremmin kuin säkkeihin ja pusseihin...












Ohje: Yoga Teacher's Yoga Socks (Ravelry)
Lanka: Four Seasons Gründl Hot Socks Luxor
Puikot: 2,5 mm
Muuta: Varressa enemmän ja jalkaterässä vähemmän mallikertoja kuin ohjeessa.

(Kuvat otettu terassilla "joogaa lapsen kanssa"-hetkestä.)


Kyllä ensi talvena kelpaa joogatunnilla vetää nämä sukat jalkaan, kun jalkoja paleltaa, mutta pitoja tarvitaan!

9 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Ihana tarina, mies rassu epäuskoisena lankojen kera. :D Tosi kauniit sukat, mulla on ollut kans joogasukat mielessä, tosin ihan yösukiksi vaan.

ArualMaria kirjoitti...

Kauniit sukat ja mahtava tarina. :D Ihana mies, kun koetti etsiä sulle lankaa. Ja voin kuvitella sen hölmistyneen ilmeen lankojen paljoudessa... :D

Emma kirjoitti...

Kauniit sukat ja ihanat pikkuvarpaat äidin kanssa joogaamassa :D

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edellisiin kommentteihin...ja nuo pikkujalat varmaan kaipaavat samanlaisia sukkia:)

Tiina kirjoitti...

Kauniit joogasukat!
Onneksi lanka löytyi, vaikkei ihan silloin kun olisi pitänyt. :)

sade kirjoitti...

Kauniit sukat ja tarina tosiaan vielä kauniimpi. Ihana ele mieheltäsi lähteä lankakerää etsimään.

affen kirjoitti...

Kiitos kauniista kommenteistanne! Pienille joogavarpaille olen nyt neulomassa sellasia sukkia, joissa varpaat pysyis lämpiminä syksyn ja talven koleudessakin.

Ingi kirjoitti...

Kiitos kommentista, aina joskus käyn kurkistamassa blogiisi! Joogasukat ovat kauniit, käytän niitä itsekin, kolmisen paria olen neulonut + joogakavereille lahjaksikin.

affen kirjoitti...

Kiva, kun jätit merkin käynnistäsi; Ingi! Tervetuloa toistekin! :)