tiistai 7. tammikuuta 2014

Sydämellistä lahjontaa


Tänä jouluna aikuisten lahjottavien paketeista löytyi (muiden härpäkkeiden ohella) tällaisia sydämiä. Joissain paketeissa oli näiden seurana mm. itse tehtyä punaherukkahilloa (eli ei nämä ihan ainoat itse tehdyt lahjat olleet..)


Aika koukuttavaa tekemistä olivat. Vähän kuin korttien askartelu, mutta vielä asteen verran mukavampaa. Useampaankin kokeilin jopa käsin kirjomista, joka on vähän vierasta mulle.

Lapset halusivat itselleen yhdet sydämet ja saivat valita mieluisensa päältä. Poikaviikari valitsi tuon valkoisen, jossa on tähti/lumihiutale-kirjailu ja Tytöntyllerö kaikkein yksinkertaisimman eli tuon kukkakankaisen, jossa on pinkki nauha ja iso pinkki helmi, mutta ei nappeja eikä kirjailuja.

Kaavan nappasin muuten Suuri Käsityö -lehden Lahjaliitteestä 11-12/2010, mutta jouduin (tätäkin) kaavaa hiukan muokkaamaan (pienentämään), jotta sain ensimmäisenä käyttämästäni kangassuikaleesta sydämiä aikaan. Ja sitten päätin tehdä kaikista muistakin kankaista samalla muokatulla kaavalla, kun näistä tuli mukavan pienoisia (korkeus ehkä n. 15 cm).

1 kommentti:

Nuuskis kirjoitti...

Ihania pieniä sydämiä! Ja kaunnit koristelut! Olen itsekin miettinyt samanlaisten tekemistä, mutten ole vielä saannut niitä aikaisekis...