keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Ptruuuu, polle, pakitahan...

Tämän illan käsityöt on siis suurinpiirtein tässä:


Olen purkanut parikymmentä senttiä neuletakkia, kun totesin, ettei ostamani lanka tule riittämään koko projektiin (opinkohan koskaan ostamaan materiaaleja ylimäärin?). Kaivoin tämän ohjeen kätköistäni ja se on kuin tehty tälle langalle (näin sanoo affen, joka vielä toissapäivänä hyppi innosta tasajalkaa itse suunnittelemaansa mallia neuloessa...). Tänään alpakkalangasta on siis tulossa Cavern Cardigan - huomisesta ei vielä kukaan tiedä.

Aiemman postauksen nappien kuulumisia: Napit ovat edelleen yhtä surkeassa jamassa kuin viikko sitten. Kyllästyin odottamaan. Tänään oli käyntiä kaupungilla, joten lykkäsin pojan rattaissa nappikauppaan ja vailla häivähdystäkään omantunnontuskista ostin molempiin neuletakkeihin ihan tehdasnapit! Nyt ne olis siis valmiit, mutta kuvat antavat odottaa itseään.

Hassu juttu muuten. Odotin hirmuisella innolla sen keltaisen takin valmistumista ja pitoon pääsyä. Nyt, kun se valmistui, en osannut sitä edes vaatekaappiin laittaa, vaan se makoilee vieläkin tuolla keskeneräisten käsitöiden joukossa enkä ole sitä päälläkään käyttänyt kuin sovittaessa.

Mutta kuvia on siis luvassa!

Ei kommentteja: