sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Sisulla neulottu, kaapin perukoilla hautunut

Tämä on toinen niistä, jotka odottivat nappeja jokin aika sitten. Neuloin tätä reilu vuosi sitten, ja jo neuloessa huomasin, ettei tästä tule sellainen kuin odotin. Motivaatio oli hukassa, mutta neuloin sinnikkäästi kappaleet valmiiksi. Irrallaan olevat kappaleet joutuivat kuitenkin kaikkine langanpäineen kaapin perimmäiseen nurkkaan, sillä viimeistelyvaiheessa edes sisu ja sinnikkyys eivät voineet korvata puuttuvaa motivaatiota.

Nyt, noin vuosi neulomisesta, muistin valmiiksi neulotut palaset. Tai itse asiassa en muistanut olinko neulonut kaikki osat valmiiksi, mutta päätin, että jos kaapista löytyy kaikki tarvittavat palat, kokoan ne valmiiksi takiksi - olipa sitten kuinka vähän minun tyyliä tahansa. Ja nyt se on valmis. Ja mitä useammin olen valmista takkia vilkaissut, sitä enemmän se tuntuu siedettävältä ja ehkä voisin sitä vaikka jollain kauppaanpyöräilyreissulla päällä pitääkin ;).


Ohje: Alpakkajakku Garnstudion sivuilta
Lanka: Novita Tennessee
Puikot: kääk, ehkä jotain 3,5 ja 4 mm (ei voi muistaa)
Kauluksen tein ohjeesta poiketen ainaoikeaa, kun ajatus rullaantuvasta sileänä neulotusta reunuksesta ei innostanut.
Tämä päivä meni tietokonetta tutkiessa. Aamulla Poikaviikari livahti tutkimaan juuri aukaistua läppäriä. Hain pojan heti pois, mutta kun parin tunnin kuluttua kerkesin koneelle istahtamaan, kymmenen näppäimen toiminto oli muuttunut! Eikä edes niin, että toiminto olisi vaihtunut jonkin toisen näppäimen toiminnon kanssa, vaan kahdesta näppäimestä tuli sama numero/kirjain, joten kirjoittaminen oli melko haasteellista (lue: mahdotonta). Onneksi Mies keksi paikan, mistä ongelma saatiin korjattua.
Huomatkaa, pääsin tällä kertaa ulos kuvattavaksi - saavutus sinänsä ;) !

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kiitos Hilda-kommentista!
Tuo jakkusi on mahdottoman kaunis!

Yritin jo kerran käydä täällä, mutta silloin ei kommentoiminen onnistunut. Onneksi nyt onnistuu!

affen kirjoitti...

Jospa minäkin vielä joku päivä näen jakun kauneuden ;).

Mikä lie kommenttilootaa vaivannut - minä en paljoa näistä tietokoneasioista ymmärrä...

Tervetuloa vierailemaan jatkossakin ja toivottavasti saadaan pian Hilda-ohje testattavaksi!