perjantai 17. lokakuuta 2008

Lomailijat

Malli: Raitajakku, SK 9/2007, malli 3
Kangas: Ohut trikoo Eurokankaan palalaarista


Malli: Myssy Dropsilta
Lanka: Novita Pop
Puikot: 6 mm:n sukkapuikot

Ollaan oltu syyslomalla Poikaviikarin kanssa. Lomaan on kuulunut leipomista, keksejä, vesisadetta, kauniita päiviä, satoja kauniita ruskan sävyttämiä lehtiä Poikaviikarin ojentamana, piirtämistä (enimmäkseen ei paperiin..), käsitöitä (ikuisuusprojekti-farkut edistyy), pieleen menneitä ideoita, purkamista, siivousta ja tänään koko perheen yhdessä oloa.
Käytiin rakennuksella katsomassa, miten taas on pinnat vaihtaneet väriä ja sitten isossa kaupassa koko perheen voimin. Rakennukselta siis nuo kuvat (eihän meillä kotona noin siistiä ole ;) ).PS. Mulla on kaulassa Poikaviikarin tekemä äitienpäivälahja viime keväältä - ihana!

2 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Millä sä laitit nepparit tuohon raitapaitaan?

affen kirjoitti...

Ihan vaan vasaralla iskin.. Muutama hutilyönti tuli - tarvittiin miestä apuun irrottamaan nepparit, joista sojotti hengenvaarallisia (kröhöm) piikkejä. Yhden vikapaikalle menneen nepparin jätin paikoilleen, kun irrottamisesta jäi rumia jälkiä.

Todennäkösesti nepparin piikit ajan kanssa saa aikaan silmäpakoja ja muuta mukavaa, mutta siihen saakka (ainakin) käytän paitaa hyvillä mielin...