sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Maalari maalaa taloa, sinistä ja punaista...

Lauantaina juhli Miehen kaveri valmistumistaan maalariksi. Kun kaupoista ei sopivaa lahjaa löytynyt, piti Miehen alkaa askarrella mun kanssa. Kortti on siis minun kätten jälkeä, snapsilasilasta taasen Miehen tuotoksia.
Idea snapsilasitarjottimeen lähti muutaman vuoden takaisesta lahjasta Miehen isälle. Hän on muurari, ja kultasepän liikkestä löytyi muurauslastaan toteutettu snapsilasitarjotin. Maalarille vastaavaa ei löytynyt valmiina, joten Mies osti lastan, kaiversi siihen sopivat kolot valmiina ostetuille laseille ja maalasi kultamaalilla.
Minä toteutin itseäni näpertämällä pienoismallit maalarinteippirullasta ja maalaustelasta. Korttia koristaa myös Tikkurilan Kaunis Koti -värilastu, jonka kahta reunaa kiertävät paperisuikaleet ovat kuvastavinaan maalarinteippiä.
Harmillisen huono kuva, mutta (kuten tavallista) kortti oli valmis puoli tuntia ennen lähtöä, ja sen jälkeen oli vielä meikattava yms., joten aikaa kuvausjärjestelyille ei liiemmin ollut. *seliseli*

2 kommenttia:

santra kirjoitti...

Hyvä lahjaidea! Sulla on kivoja töitä täällä. Hienot oli teidän juhlatamineet tuolla aiemmassa postauksessa ja raikkaalta näytti se raitapaita, muutamia mainitakseni. :)

affen kirjoitti...

Kiitos santra! Kommentti lämmitti mieltä kylmänä päivänä =).