lauantai 6. joulukuuta 2008

300 kuvan pyörähdys

Tämän sain valmiiksi asti viikko sitten. Kuvaushommat ei vaan nykyisellään ole kovin helppoja, kun Mies viettää ainakin kaiken valoisan ajan rakennuksella (onneksi pian jo muutetaan!). Siellä siis eilen pyörähdin kameran kanssa ennen kypsyysnäytteeseen menoa ja kamerassa oli pyörähdyksen jälkeen 300 kuvaa! Kuvia selatessa vain huomasin, ettei määrä korvaa laatua.

Lanka: Sandnes alpakka
Puikot: 3,5 ja 4 mm pyöröt
Solki: Nappi ja nauhasta

Ylitin taannoisen ongelman pingotuksen kanssa neulaamalla takin raakasti kaksinkerroin alustalle. Sivuihin tuli pienet taitokset, jotka kyllä ovat jo tasoittuneet käytössä. Tykkään tästä kovasti! Alpakka on niin ihanan pehmeää ja laskeutuvaa. Ja lämmintä! Onneksi en tehnyt pitkiä hihoja! Ensimmäinen neuletakki, johon olen niin tyytyväinen, että pääsee ihan tosikäyttöön.

6 kommenttia:

henna kirjoitti...

Tosi sievä malli, ei oo mun mielestä aikasempina kertoina sykähdyttäny, mut sun tekemänä tosi ihana! Väri on kans sellanen "mun väri".
Iloista joulua! Me ollaan tulossa sinne suunnalle jouluksi mummulaan :)

affen kirjoitti...

Kiitos, henna! Mukavaa ja rauhallista joulua myös teille! Me vietetään joulua tänä vuonna ekaa kertaa omassa kotona, kun päästään tällä viikolla muuttamaan sinne ihan omaan kotiin. On siis tiedossa laatikoiden täyteinen joulu - lanttulaatikkoa, porkkanalaatikoita, muuttolaatikoita....

Christina kirjoitti...

Tykkään kans tuosta väristä. Niukka malli sopii sinulle todella hyvin.

affen kirjoitti...

Christina: Kiitos, jouluruokien jälkeen en oo uskaltanut edes koittaa kyseistä vaatekappaletta. Nimim: luulevat vielä perheenlisäystä tulevan

Mari kirjoitti...

kaunis neule :)

affen kirjoitti...

Kiitos, Mari!