perjantai 5. joulukuuta 2008

Jacques Cousteau vs. Sam Dingle

Pari viikkoa sitten Miehellä oli nimipäivä, joten edellisenä päivänä aloitin Jacques Cousteau -pipon Typyn ohjeella. Pipo valmistui nimipäivän iltana (eli jälleen kerran viime hetkellä). Tänään sain vihdoin kuvia piposta, ja kuvista huomaa, että kovaan käyttöön on pipo päässyt. Oli niin likainen jo, että puistelut ja tomutukset ei meinanneet mitään!
Lanka: Novita Tennessee
Puikot: 3,5 mm pyörö ja sukkapuikot
Tein naisen koolla, vaikka Miehellä ei mikään pieni aivojen suoja ole. Silti pipo on kuulemma jo vähän liian löysä. Täytyy katsoa, mitä se pesukoneesta sanois. Ainiin, neuloessa kauhistelin päälaelle muodostuvaa Sam Dingle -huippua, mutta ei sitä näköjään käytössä olekaan - onneksi!
Poikaviikarin 2-vee-synttärit meni hyvin lukuunottamatta eteisen mattoa, joka joutui pesuun synttäriaamuna joutuessaan pienen chihuahuan miinoituksen uhriksi. Mainitsemisen arvoista on myös appiukon synttärivaatteet: Mun tekemät farkut oli kelvannut muuallekin kuin kalastukseen ;)!

2 kommenttia:

Typy kirjoitti...

Kiitos mallini käyttämisestä. Erityisesti puuvillalangan ongelma tuntuu olevan tuo löystyminen. Pesukone auttaa vähän. Tämän joulun pipoissa haen helpotusta neulomalla entistä pienemmillä puikoilla :-)

affen kirjoitti...

Kiitos vain vielä kerran Typylle ohjeesta! Tällä hetkellä puikoilla onkin Cousteau villaisena. Jospa se käyttäytyisi paremmin.