maanantai 11. lokakuuta 2010

Kato äiti, ilman apurattaita!

Tämä alkaa käydä melko yksitoikkoiseksi! Taas vaippajuttuja..! Tällä kertaa tosin ommeltuna. Kaikki materiaalit kaappien kätköistä - pinnat flanellia ja sisällä froteeta vanhasta käsipyyhkeestä.



Kankaat ja tarrat: jemmasta
--
Poikaviikari on nyt innostunut pyöräilyn harjoittelusta. Kesän alussa ostettiin polkupyörä ja välillä oli pitkä tauko, ettei pyöräily kiinnostanut ollenkaan. Viime viikolla nostettiin apurattaita ylemmäs ja tänään otettiin kokonaan pois. Innoissaan on pieni herra, kun osaa!
Viime päivien tunnelmat: Onnistumisia keittiössä (sekä ruuanlaiton että leipomisen saralla, mikä on yllättävää, sillä pidän itseäni melko huonona ruuan laittajana - perusjutut kyllä onnistuu, mutta soveltaminen ja maustaminen on heikkouksia), pikavisiitti mummolassa, kummitytön kehityksen ihmettelyä, kolmen tunnin automatka kesärenkailla lumisateessa mittarin näyttäessä miinusasteita (tänään on sitten niska-hartiat jumissa, kun eilen rattia puristin), solmeilua, leivinuunin lämmitystä, elokuvailtapäivä lapsille (naapurin lapset mukaan lukien)...

Ei kommentteja: