tiistai 5. lokakuuta 2010

Röllihousut

Äidiltä sain kerän jämän jotain hahtuvaa, jonka kohtalona oli päätyä villavaippahousuiksi. Koska neuloin yksinkertaisena, tein varmuuden vuoksi takapuoleen paikan, jotta välttyisimme läpivuodoilta. Saa nähdä, miten paikka toimii, sillä halusin sen epäsymmetrisesti, jotta housuista tulis "röllimäiset".
Ohje: Villapöpät Ullasta
Lanka: Jotain hahtuvaa, ompeluun Cascade 220
Puikot: 4 mm
--
Viime viikkoihin on kuulunut mm. puuhommia, kasvimaan ja pihan syyshommia, ruokakokeiluja (tiesittekö, että kun on tarpeeksi typerä, jopa kanttarellin onnistuu sekoittamaan toiseen sieneen..), puoliviikkoinen ilman pyykinpesukonetta (arvostus nyrkkipyykänneitä esiäitejä kohtaan oli huipussaan samalla kun aloin ihan suosiolla kuluttamaan kertakäyttövaippoja koneettomana aikana), huoneen kokoinen pyykkivuori edellisen seurauksena ;), uusi olohuoneen matto, joka pakottaa imuroimaan vähintään joka toinen päivä, uusia nettijuttuja (liityin vihdoin Ravelryyn, jonka vuoksi piti opetella käyttämään myös Flickriä.. Toivottoman hidasta molempien käyttö!), ihanien syysilmojen ihailua, iloitsemista rauhallisista illoista (Tytöntyllerön iltahuudot ovat toistaiseksi ainakin hieman laantuneet), kuntoilua, joka ei tuota tulosta (päinvastoin, vaaka tuntuu aina näyttävän enemmän kuin edellisellä punnitsemisella), pieniä käsitöitä...5 kommenttia:

Epa kirjoitti...

haska idea pöksyihin! ja tervetuloa räveltämöön, kyllä sen käytön nopeasti oppii! flickriä en ole itse koekillutkaan :)

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä että jonkun muunkin vaaka temppuilee...

Maija

sade kirjoitti...

ihanaa että vauvan iltaitkut ovat helpottuneet. Meillä Helmi (nyt 1,5v) itki kaikki illat ekat 3kk. Huh. Rusina (tällä viikolla 3kk) puolestaan ollut kovin tyytyväinen ja illat ilman suurta itkua. *kopkop*

helena kirjoitti...

Hauskat villapöpät! Mun pitäisi perehtyä myös noihin kun sukuun on pitkän tauon jälkeen tulossa uusi vauva, voisin vaikka tuollasia viedä tuliaisiksi sitten kun se on ajankohtaista:)

affen kirjoitti...

Epa: Paikka osoittautui myös toimivaksi ja jopa tarpeelliseksi!

Maija: Eikä taideta olla edes kahdestaan tuon ongelman kanssa ;).

sade: Rusinalle 3kk-onnittelut!

helena: Kiitos! Helppoja ja nopeita ovat neuloa (mikä tuntuu mulle olevan tässä elämäntilanteessa edellytys ;), joten lankakomeroa penkomaan vaan! Jos vaippakäyttöön pöksyt tekee, niin ainoa edellytys on, ettei lanka ole superwash-käsiteltyä.