torstai 30. joulukuuta 2010

Hemmoteltu bloggari

Pari päivää ennen joulua sain päähäni, että Tytöntyllerö tarvitsee juhlamekon. Jouluostoksilla juostessani poikkesin siis myös Eurokankaaseen ja ostaa paukautin mekkotarpeet. Käytettyäni mekon tekoon jo yhden illan Mies hiukan naljaili, kun näen niin paljon vaivaa sellaisen mekon vuoksi, jota käytetään ehkä yhden kerran. En antanut naljailujen lannistaa itseäni, vaikka joku pienen pieni ääni takaraivossa sanoikin, että olisin saanut juhlamekon kaupasta edullisemmin kuin ne kankaat - ja vähemmällä vaivalla. Aatonaattona se sitten valmistui ja lopputulokseen olin oikein tyytyväinen (mitä nyt pari saumaa vähän kiemurtelee..)!Ohje: Yläosaan kaavat SK 1/2009, malli 20, loput itse sovellettua
Kankaat: Vakosamettia ja vuorikangasta Eurokankaasta
Napit ja nauha: Eurokankaasta
Nepparit (sivuilla): Prismasta =)
--
Joka vuosi haaveilen paketoivani lahjat kauniisiin paketteihin, ja joka vuosi haave tyssää kiireeseen tai kauniiden paketointitarvikkeiden puutteeseen. Tänä vuonna ostin tarvikkeita kauniisiin paketteihin, mutta vain pari lahjaa sai lopulta niitä ihanaisia ylleen (aika loppui). Loput lahjat kietaisin papereihin entisellä kunhan-on-piilossa-mentaliteetilla.

--
Joulun jälkimainingeissa tunnen itseni varsin hemmotelluksi! Minua lahjottiin nimittäin muun muassa lahjakorteille hierontaan ja kasvohoitoon, ja lisäksi mummolassa kyläillessämme oma äitini teki jalkahoidon sen tarpeessa oleville eteenpäinviejilleni! Hemmotelluksi tunsin oloni myös silloin, kun Miehen minulle antamasta paketista löytyi digijärjestelmäkamera! Tämän postauksen kuvat on vielä vanhalla pokkarilla otettuja, mutta ehkäpä jo ensi postauksesta eteenpäin pääsette seuraamaan, kuinka kuvaamisen opettelu uudella kameralla sujuu =).
Kinkkua sulattavaa vuoden vaihdetta kaikille!

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Todella kauniin mekon teit, kyllä kannatti!
Ihanan paljon olet saanut hemmottelua, juuri sitä pienten lasten äiti tarvitsee.
Hyvää uutta vuotta Sinulle ja perheellesi!

sade kirjoitti...

Todella kaunis mekko. Ja valtavan kaunis tyttö :)
Oikein ihanaa uutta vuotta koko perheelle

affen kirjoitti...

Suuri kiitos kommenteista Sari ja sade - ne piristävät aina päivää ja saavat hyvälle mielelle! Oikein hyvää uutta vuotta myös teille!