tiistai 21. joulukuuta 2010

Puolisalaisuuksia

Kaverille joululahjaksi neuloutui ihanat Kalajoki-sukat (uskallan tänne jo laittaa, kun hän ei todennäköisesti blogiini eksy ;). Malli on niin mahtava, että aion itsellekin vielä joskus toteuttaa samanlaiset! Yksinkertainen on kaunista!

Malli: Kalajoki-sukat (Ravelry)
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3,0 mm
--
Joulukortitkin uskallan jo julkaista täällä (toivon, että aidot versiot ovat jo kerenneer vastaanottajilleen).


--
Olen pariin otteeseen päässyt jouluostoksille lähikaupunkiin ihan yksikseni. Ensimmäisellä kerralla kävin myös kampaajalla hemmottelussa (siltä se aina tuntuu, kun saa ensi alkuun päähierontaa ja sitten saa tunnin istua ihan aloillaan!). Oikeastaan jouluostoksia ei nyt kovin mahdottomasti ole edes ollut, mutta kun on 24/7 saatavilla äitinä, on tehnyt enemmän kuin hyvää olla silloin tällöin muutama tunti niin, ettei tarvitse huolehtia kuin itsestään.
--
Jouluostosten lisäksi viime viikkoihin on mahtunut myös leipomista, lumitöitä, pakkasia, Miehen pilkkireissulla paleltuneet sormet, kalakukkoa, Kauneimmat joululaulut, steariinilla pilattu poppana (tietääkö kukaan, saisiko raukkaa enää pelastettua?) ja tietenkin neulomista.
Oikein hyvää joulun aikaa kaikille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit Kalajoki-sukat. Valkoinen näyttää tosi kivalta. :)

Sari kirjoitti...

Oletko yrittänyt raaputtaa kuivuneen steariinin pois ja sitten imupaperin kanssa silittää loppurasvan pois liinasta. Imupaperin paikalla käy myös talouspaperi.
Oikein hyvää joulua!

affen kirjoitti...

Kiitos, Heli!

Ja Sarille kiitos vinkistä! Täytyy kokeilla jahka arki taas koittaa =).