maanantai 14. helmikuuta 2011

Korteista asiaa

Lauantaina juhlittiin appiukon kuuskymppisiä, joten edellisen illan leikin jälleen korttiaskartelijaa. Voitteko kuvitella, millainen hinku ja palo nelivuotiaalla olisi ollut työntää vikkelä jalkansa korttiin ja mennä läpsytellä ympäri kämppää!! Onneksi olin ensin väsännyt kopiopaperista pikaisen mallikappaleen (koska en ollut ollenkaan varma idean toimivuudesta ja omista kyvyistäni toteuttaa se), joten Poikaviikari sai kokeilla paperikenkää jalkaansa ja toteuttaa itseään repimällä sen jaloillaan...Syntymäpäivillä oli myös Miehen täti, jolla oli meille ystävänpäiväkortti. Sitä en tiedä, oliko kortin kuva tarkoin valittu vai silkkaa sattumaa, mutta hyvälle mielelle se joka tapauksessa sai neulovine lampaineen!

Oikein hyvää ystävänpäivän iltaa tämän kuvan myötä (taustalla tämän hetkinen "isompi projektini", joka todennäköisesti valmistuu joskus viiden vuoden päästä..)!!

6 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Mahtava kortti-idea! Täällä olis kans kyllä lapset kinunneet ahkerasti kokeilulupaa vastaavassa tilanteessa! Appiukon kuuskymppisiä juhlitaan muuten mekin lauantaina!

sade kirjoitti...

vau mikä kortti!
ja tosi kivan kortin tekin saitte. kyllä tuosta tulisi hyvä miele :)

Vezmu kirjoitti...

Kuvan nähdessäni en ihan heti edes tajunnut, että on paperinen tossu-kortti. Ajattelin, että oot ommellut itelles tossut. Kivan näköinen, oliko sulla jostain ohje vai ihan omasta päästä?

affen kirjoitti...

Altocumulus: Kiitos! Papat alkaa olla pappaiässä :).

sade: Kiitti :).

Vezmu: Ei se ihan kokonaan paperia olekaan ;). Toi "jalanpäällisosa" on puuvillakankaalla päällystettyä kartonkia. Varsinaista ohjetta ei ollut. Idea lähti jossain (blogissa?) nähdystä kortista, joka muistutti korkokenkää.

Sari kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää myös Sinulle!
Tuo kortti-idea oli tosi hieno.

affen kirjoitti...

Kiitos, Sari!