sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Puoli vuotta metsään

Olen joko puoli vuotta ajasta jäljessä tai sitten edellä. Oli miten oli, tein isoveljelle pikasynttärilahjaksi hirvenmetsästyspipon. Samalla tein oman henkilökohtaisen ennätyksen: koskaan ennen en ole yhdessä päivässä saanut kokonaista neulomusta valmiiksi (aina ennen on vähintään se lankojen päättely jäänyt seuraavaan päivään).
Ohje: Jacques Cousteau Hat by Lalla Pohjanpalo (100 silmukkaa luotu)
Lanka: Anttilan Fleur
Puikot: 5,0 mm
(Pipon mukaan laitetun viestilappusen käsittelin teellä vanhan näköiseksi.)

4 kommenttia:

helena kirjoitti...

Edellä, tietenkin :) Hieno pipo, tuokin malli pitäisi joskus kokeilla neuloa, on siitä sen verran versioita nähty että hyvä se on oltaba!

affen kirjoitti...

Tämä malli on sellainen armollinen. Säätövaraa on vetää vaikka korville tai pitää avonaisemmin. Testattu on leikkimielisesti myös Emmerdalen Sam Dingle -tyyli; tällä mallilla sekin onnistuu ;).

Poika Pohjanmaan kirjoitti...

Tämä on kovin mystistä kun ei mistään irtoa ohjetta tohon. Kaikki sivut ohjaa samaan linkkiin joka ei johda kuin vaan kirjautumissivuun. Tähän olen tyssännyt kohta 2 kk. KOittanut kirjautua ja vaikka mitä. JOten saisinko sinun kautta mahdollisesti ohjeen JC-pipoon?

affen kirjoitti...

Poika Pohjanmaan, otin Ravelryn kautta yhteyttä JC:n suunnittelijaan ja ohje on taas saatavilla. Mukavia neulontahetkiä! :)