lauantai 17. maaliskuuta 2012

Seisten tehty

Tipahdin hevosen selästä ja jouduin istumakieltoon. Jostain syystä neulominen ei tämän kiellon aikana oikein innostanut, joten oli keksittävä muuta työtä käsille. Pari vuotta olin mielessä pyöritellyt unisiepparin mallisia verhonpidikkeitä ja nyt sain idean toteutettua - ja olen tyytyväinen lopputulokseen! (kuvaaminen vain oli vaikeaa vastavalossa)

Ennen näitä tein pienemmät unisiepparit lasten huoneisiin harjoittelumielessä. Niistä vain tuli juurikin harjoittelukappaleen näköisiä eivätkä kestä lähempää tarkastelua, joten kuvat puuttuu ;).
Metallirengas: Alexista, halkaisija noin 25 cm
Verkon lanka: Himalaya Elvan
Helmet: Tiimarista
Pidiketikut: 2,5 mm:n suorat puikot
Satiininauhat: Tiimarista

8 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Vau, jännän näköisiä :) Pikaista paranemista!

ArualMaria kirjoitti...

Onpa omaperäinen idea! Nuohan tuo hienosti vähän blingiä yksinkertaisille verhoille.

affen kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Oikeasti ovat asteen verran enemmän blingiä kuin kuvissa ;).
Selkä alkaa olla jo lähes parantunut - nyt vaan olen ihan toispuoleinen linkutettuani pari viikkoa...

Hanna kirjoitti...

Kivat nää verhosiepparit. Olen meinannut tehdä unisiepparia jo melkein pari vuotta. Olen jopa saanut kerättyä muutaman linnun sulankin talteen, mutta sopivaa materiaalia ei ole vielä tarpeeksi. Vielä minä sen siepparin teen =o)

henna(vaaleansininen pantteri) kirjoitti...

Siis aivan ihanat! Mullaki on marinoitunu kaapissa ohje unisieppariin, mutta en oo jaksanu alkaa yrittään. Kun haluisin semmosen aidon näkösen, nahkaa ja sellasta. Ehkä minäki, kun todistettavasti se voi onnistua :)

affen kirjoitti...

Hanna ja henna, ei kun tekemään vaan (mullakin idea sai muhia rauhassa sen parisen vuotta). Tekeminen oli helppoa, kun juju oivalsi. Ensin jätin narut liian löysälle, kun jossain ohjeessa varoiteltiin kiristämästä, mutta ainakin tuolla langalla sitoessa ei tarvinnut löysäillä ;).

Saiu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, ensimmäistä kertaa sen kautta päädyin blogiisi, hienoja juttuja.. mutta tämä unisieppari-idea on aivan mahtava . :)

affen kirjoitti...

Kiitos, Saiu! Mukava, kun kävit vastavierailulla :)!