tiistai 29. toukokuuta 2012

Kevät


Kollega sai odotukselleen täyttymyksen pienen pienen tyttövauvan muodossa. Lupasin työkavereille askarrella kortin vauvalahjan rinnalle. Kuviot kierittelin paperi/kartonkisuikaleista jahka olin pyöritellyt niitä mielessäni viikon verran. Kuinka hidasta luomistyö joskus voikaan olla!! (Kaikki materiaalit kaappien kätköistä.)






Kevät on ollut touhun täyteinen. On kylvetty ja istutettu, kitketty ja suunniteltu, muurattu ja pinnoitettu, haaveiltu ja sitten taas suunniteltu lisää. Ulkona touhutessa on kulunut useampi tovi! Onneksi lapset viihtyy (yleensä) ulkona erinomaisesti, jopa niin, että me vanhemmat saadaan joskus jotain valmiiksikin ;). Aivan huikea tunne on, kun saa pihaa muokattua edes hiukan siihen suuntaan, miltä sen haluaisi joskus näyttävän!

Syntymäpäivälahjaksi sain kasvihuoneen. Tällä hetkellä se on vasta osittain kasattu, joten vielä tämän kesän tyydyn haaveilemaan ja suunnittelemaan, mitä kaikkea siellä tulen kokeilemaan. Mutta ensi keväänä tartun härkää sarvista ja aion  toteuttaa suuret suunnitelmani (tai ainakin joitain niistä)!

4 kommenttia:

Vezmu kirjoitti...

Ihana kortti. Mitä liimaa käytät noiden kuvioiden kiinnittämiseen?

affen kirjoitti...

Kiitos, Vezmu! Kuumaliimaa käytän.

ArualMaria kirjoitti...

Onpa kiva idea korttiaskarteluun!

affen kirjoitti...

Kiitos, ArualMaria! :)