torstai 2. toukokuuta 2013

Muistiin luottamista


Ihanan keltaista lankaa jäi vielä vajaa kerällinen, kun sain lenkkihuivin valmiiksi. Arvoin, riittäisikö jämä aikuiskokoiseen pipoon ja päätin yrittää. Valitsin mahdollisimman suuret puikot (lue: liian isot) ja malliksi Odessan, koska muistelin lempipiponi (nukkaantuneen ja virttyneen näköisen, mutta eniten ja joka paikassa pidetyn) olevan sillä ohjeella tehdyn. Vanha lempipipo on neulottu pari vuotta eBl. (eli ennen Blogia), joten en  voinut asiaa tarkistaa täältäkään. Niinpä sitten kävikin, että tämän uuden neulottuani ihmettelin, miksei tästä tullut ihan yhtä hyvän muotoinen ja muistin, että lempipipo ehkä sittenkin on aikoinaan  tehty Pipo on pop -ohjeella (joka siis on muunnelma Odessasta). 
Ohje: Odessa by Grumperina
Lanka: Novita Florica
Puikot: 4,0 mm ja 5,0 mm

Muisti on kyllä hatara asia. Sitä kuvittelee tärkeiden asioiden äärellä, että tätä en kyllä unohda koskaan ja vain muutama vuosi kuluu, kun huomaa pohtivansa, miten se tärkeä asia menikään - ja nyt en siis puhu (pelkästään) pipoista ;).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.
Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.