lauantai 19. maaliskuuta 2011

Bling-bling

Ostin tammikuussa isolla kylällä käydessä heräteostoksena Novitan Kidettä pari kerää ja viikkoja selailin Ravelryä etsien täydellistä ohjetta bling-bling-pipolle. Aikani turhaan selailtua päätin tehdä moisen ihan omasta päästä - mielessä kun oli, minkä mallinen ja tyylinen pipon pitäisi olla (aiemmassa postauksessa KnitPron puikkoja hehkuttaessani kuvassa on tuo oma luomukseni). Oma sävellys ei kuitenkaan muotoutunut niin lörpöksi kuin halusin, joten purin sen ja istuin vielä yhden illan Ravelryä selaillen.
Sitten se löytyi: Täydellinen ja hyvin lähellä mielikuvaani oleva malli!
Lanka: Novita Kide
Puikot: 6 ja 8 mm pyöröt ja 7 mm sukkapuikot


Vielä hieman totuttelen pipon kimalteluun. Päässä se on ollut vasta pari kertaa kauppareissulla. Se kuitenkin on esittänyt vaatimuksen, että meikkiä on oltava naamassa ja päällä jotain muuta kuin pilkkihaalari ;).
--
Viime viikolla kävimme Oulun lääni -turneella sukuloimassa. Neljä vuorokautta, neljä kyläpaikkaa ja kolme yöpymispaikkaa. Ihana reissu, johon kuului mönkijäajelua, mäenlaskua, paksujen sukkapuikkojen lainaamista äidiltä, bling-bling-pipon loppuunsaattaminen, rallipelejä, pilkkireissu (jossa tärkeimpinä elementteinä olivat raitis ilma, hyvä seura ja makkaranpaisto), saunomista lähes joka ilta, rentoutumista, Kummityttö, hyvää syömistä ja paljon muita mukavia hetkiä.

7 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Komea pipo, vielä on paksulle pipolle käyttöä...

Altocumulus kirjoitti...

Hieno pipo ja voi mikä ihana tuo teidän pikkuneiti onkaan. :)

affen kirjoitti...

Kiitos Emma! Muhkeasta ulkonäöstään huolimatta tämä pipo ei kovin lämmin ole (95% akryylia ja loput polyesteria), joten huju kävis läpi, jos kovin pitkiä aikoja pihalla aikois olla tämä korvilla.

Altocumulus: Kiitos! =)

Sari kirjoitti...

Ihana pipo!
Matkanne kuulosti ihanalta. Meillä on tarkoitus käydä tuolla suunnalla sukuloimassa pääsiäisen tienoilla.

affen kirjoitti...

Kiitos, Sari =)!

Jaana kirjoitti...

Todella upea pipo tai sanoisin jo hattu. Neulemalli on hyvä kohokuvioineen. Samoin tuo edellä oleva ruskea vauvan mekko on aivan ihana. Sopii käyttäjälleen hyvin.

affen kirjoitti...

Kiitos, Jaana, kehuista! Niitä on aina mukava kuulla ;).