sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Häkälöylyihin


Mies tilasi työkaverinsa tupaantuliaislahjaksi laudeliinan. Koska hän viettää nyt, opintonsa juuri päättäneenä, leppoisia (hmm..) päiviä kotona lasten kanssa, kävi hän myös itse kangasostoksilla pesueen kanssa minun raataessa töissä. Kangaskaupan myyjien suhtautuminen miehiin ja rautakaupan myyjien suhtautuminen naisiin lienevät melkolailla samansuuntaisia. Ensimmäisessä liikkeessä naismyyjä oli ollut lievästi sanottuna ynseä, toisessa liikkeessä miesmyyjästä eivät olleet meinanneet päästä eroon, kun juttua oli riittänyt ovenrakoon saakka ;). Voin kuvitella sen miesmyyjän tunteen, kun kuukausikaupalla asiakkaina käy aina vain naisia, ja sitten viimein kauppaan erehtyy pahaa aavistamaton mies, jolle voi purkaa kaikki patoumansa!
Ohje: Lyötiin Miehen kanssa päät yhteen
Kankaat: Pellavaa
Kortin materiaalit: Kaappien kätköistä

Kuva on otettu meidän saunassa. Lahjottavien saunan väritys on mustavalkoinen, jonka mukaan laudeliinan väritkin on valittu.

Lahja oli ollut tykätty (itse en valitettavasti päässyt osallistumaan juhlintaan). Olivat vain uhkailleet laittaa laudeliinan verhoksi ikkunaan, kun on kuulemma liian hieno pyllyn alle ;).

4 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Tosi hieno laudeliina! Millä olet tehnyt tekstin?

Tosiaan melkeinpä liian hieno laudeliinaksi ;)

affen kirjoitti...

Applikoin tekstin pellavakankaasta. Apuna käytin kiinnisilitettävää tukikangasta. Siis sellasta, jolla saa kaksi kangasta "liimattua" yhteen.

ArualMaria kirjoitti...

Upean näköinen laudeliina!

affen kirjoitti...

Kiitos, ArualMaria!