torstai 27. joulukuuta 2012

Mysteerilahja


Syksyllä meille Kalakukkoneulojille tarjoutui upea tilaisuus osallistua mysteerisukan neulontaan, kun kanssakukkoilija suunnitteli mysteerineuleeksi sopivan sukkamallin. Otin haasteen vastaan avoimin mielin ja kohtasinkin monta itselle uutta, mukavaa, asiaa. Tämä oli ensimmäinen mysteerineule, johon osallistuin, ensimmäiset sukat magic loopilla, kaksi sukkaa yhtä aikaa, ensimmäiset kärjestä aloitetut sukat (jos erästä muutaman vuoden takaista kantapäähän tyssännyttä yritelmää ei oteta lukuun) sekä ensimmäinen ompelemalla päätelty neuletyö! Suuri kiitos upealle suunnittelijalle kaikesta tästä uuteen tutustuttamisesta!
Ohje: Arkadian Ulla by Tiina Kuu (Ravelry)
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3,5 mm

Aloitin neulomisen ajatuksena tehdä itselle sukat, mutta pian huomasin koon olevan hieman reilu omaan jalkaani, joten jatkoin neulomista purkamatta ajatuksissa lähinnä anoppi ja joulu. Ja sinnehän nämä sitten lopulta päätyivät - anopin joululahjaksi. Käytiin jo toteamassa, että sopivat olivat ja todistettavasti siis ainakin kerran jo käytettykin ;).

PS: Kuvat on ennen joulua otettu Miehen sulosäärissä ;). Pakotin hänet vetämään jalkoihinsa minun sukkahousut (okei, polviin saakka ne vain nousivat) ja poseeraamaan niin, että jalat näyttäisivät naisellisemmilta. Ei tainnut ihan onnistua, mutta minulla oli valtavan hauskaa! Ihme, että sain siltä nauramiselta näinkin vähän tärähtäneitä kuvia aikaan ;).

4 kommenttia:

Vezmu kirjoitti...

Minulle ainakin meni sulosääret ihan täydestä. Luulin, että itselle olet noin ihanat sukat neulonut.

Altocumulus kirjoitti...

*reps * Miesparka, voin vaan kuvitella kuvaussession! :-D Mutta sukat on tosi kauniit

Anonyymi kirjoitti...

Hienot on sukat. Noiden sukkahousujen ansiosta ei oli tullut mieleenkään että kyseessä on mies. Karvaisissa jaloissa nuo ei välttämättä olisi olleet hyvännäköiset.

Ja jos se kerran niin paljon iloa tuo, nuo sukkahousut miehellä, niin kannattaa käydä ostamassa miehelle sopivan kokoiset sukkahousut.

affen kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Voisi olla, että hymy hyytyisi, jos Miehellä alkaisi useammin sukkahousuja jalassa näkyä ;)..