keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Valmistumisia

Paljon on valmistunut sitten viime bloggauksen. Käsitöitä tosin vähemmän. Uusi kotimme valmistui ennen joulua, joten joulu(aatto) vietettiin ensimmäistä kertaa ihan omassa kotona. Jouluruuatkin tehtiin ekaa kertaa ihan itse eikä kuokittu vanhempien pöydissä kuin vasta joulupäivänä ;). Uusi koti on vaatinut veronsa käsityöharrastukselta, niinpä jouduttekin tyytymään kuvattomaan postaukseen.

Minäkin valmistuin ennen joulua, joten enää en ole opiskelija vaan työtön kotiäiti. Toivottavasti asiantilaan pian tulee muutos! Valmistumistani aion juhlia jossain vaiheessa kevättalvea, joten ompelukone huutaa juhlapukukangasta neulan alle. Kaikeksi onneksi sain lahjakortin kangaskauppaan joulupukilta. Lahjakortille olisi tosin myös verhokangaskäyttöä, sillä muutamat ikkunat uudessa kodissa ovat vielä vailla vaatteita.

Itse autoin joulupukkia itse tehdyillä lahjoilla vain yksien sukkien verran - ja nekin jäi kuvaamatta! Veljen vaimo oli lahjonnan kohteena ja veljelle annoin haasteen kuvata sukat. Hänet tuntien kuvaaminen saattaa jäädä ensi talveen tai jopa unohtua kokonaan ;).

2 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja onnea myöskin valmistumisen johdosta!

affen kirjoitti...

Kiitos, Christina!