sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Vanhasta uutta x2

Poikaviikari oli pari päivää mummolassa "lomalla", joten minulla oli mahdollisuus kaivaa ompelukone naftaliinista ja keventää hiukan tekeillään olevien töiden hyllyä. Valitettavasti omatuntoni ei sallinut keskittyä pelkästään ompeluun, kun koti huusi siivoojaa ja rikkaruohot kitkijää, joten lopputulos jäi laimeaksi. Yhdet entiset lempparifarkut lyhennettynä shortseiksi ja Miehen käyttämättömäksi jäänyt yöasun paita muunnettuna hihattomaksi paidaksi Poikaviikarille.

(Huomasin, että shortseiksi muunnettavien farkkujen kannattaisi olla mieluummin liian isot kuin naftit... Nämä jalassa ei voi mennä ihmisten ilmoille, jos aikoo istuutua johonkin ;).. )

(Poikaviikarin huolestunut ilme sotii hiukan positiivisen Mikin ilmeen kanssa. Toy story 3 oli kuulemma vähän liian pelottava ;). )
Ompeluinota olisi enemmänkin. Shoppailupyrähdykseltä mukaan tarttui Ottobren uusin numero, joka oli täynnä ihania lastenvaatteita. Ollappa nyt sopivia kankaita kaappien kätköissä - sais Bernina laulaa koko yön ;).

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Öhöm, tuota, huomasin omien sortsien kanssa saman homman eilen... Leikkasin lahkeet poikki, hyppäsin pyörän selkään ja poljin Intersportin aleen. Piti kiskoa hikisiä lahjetynkiä rystyset valkoisena ala, jotta ilkesi mennä kauppaan sisälle!