lauantai 9. toukokuuta 2009

Accessories

Viimeksi käydessään appiukko toi mukanaan joitain meidän vanhoja tavaroita, jotka ovat heidän varastossaan olleet useamman vuoden säilössä tilan puutteen vuoksi. Tavarat olivat lisääntyneet tällaisella rasialla:Kuulemma Mies on tämän aikoinaan saanut omalta papaltaan. Mitään tietoa ei ole, kenen tämä alunperin on tai millaisen ompelukoneen tarvikkeita sisältänyt - saati minkä ikäinen mahtaa lommoinen ja hieman ruostetta ottanut peltirasia olla. Minä omin rasian itselleni ja se pääsee vielä tehtävään, johon on alunperin luotukin (ainakin lähelle sitä).
Vielä viimeinen kuva uudesta aarteestani. Vieressä viime kesänä raksavierailun tuotoksia. Kivi, jossa sementtiin painettu puolitoistavuotiaan Poikaviikarin käsi. Tämä pääsee kunniapaikalle, jahka saamme pihatöitä siihen malliin, että koristuksia kaivataan.


1 kommentti:

henna kirjoitti...

Toi on mukava muisto! Mekin tehtiin viime kesänä grillin pohjan valu ja siihen painettiin molempien pentujen kädet reunaan :) Luka niitä just eilen katteli ja ihmetteli, ei varmaan muista.
Aurinkoista kesän odotusta!